rólunk

Társaságunk 2011-ben alakult, építőipari kivitelezésre szakosodva, azonban 2018-ban lehetőségünk adódott, hogy belevágjunk a fémiparba is, egy pályázat keretein belül létre tudtuk hozni lakatosüzemünket.

Alkalmazottaink jól szervezett, magas szakmai színvonalat képviselnek. Fő tevékenységünk építőipari generál-kivitelezés, amely teljes körű szolgáltatást jelent az alapozási, mélyépítési munkáktól, a magasépítési munkálatokon keresztül a kulcsrakész kivitelezésig.

Az Alföld Komplex Kft fejlődése során építőipari megrendeléseinkben egyre több acélszerkezettel találkoztunk, így alkalmazkodnunk kellett a kereslethez és 2017-ben sikeresen pályáztunk egy lakatosüzem kialakítására. 

A cégünk átgondolt piaci stratégiával, színvonalas felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárdával, a megfelelő minőség biztosításával, pontos határidőtartással törekszik a megrendelői igények teljes körű kiszolgálására.

Társaságunk dinamikus fejlődése, céltudatos fejlesztése biztos szakmai és technikai hátteret jelent munkatársainknak és biztosítékot megbízóinknak.

A legapróbb részletekre kiterjedő napi irányítás mellett készülnek az épületeink. Felkérés esetén több megoldást is javaslunk a leggazdaságosabb építőipari rendszer kiválasztása érdekében.

A célunk a cég piaci erejének és értékének növelésén keresztül az iparágban hosszú távon is elismert pozíció megszerzése és megőrzése, miközben innovatív, környezetbarát módon, a lehető legmagasabb minőségi és megbízhatósági kritériumok mentén szolgáljuk ki megrendelőinket. Ugyanis üzletpolitikánk szerint csak úgy lehet a piacon értéket képviselni, nyereségesen működve növekedni, az építőiparban elismert pozícióra szert tenni, ha ügyfeleink / partnereink minden tekintetben elégedettek a nyújtott szolgáltatással.

A társaság stratégiájának fontos eleme, hogy az eredményesség növelése mellett megőrizzük rugalmas, alkalmazkodó képes szervezeti felépítésünket, gondolkodásmódunkat. Ugyanakkor a stratégia gyakorlati megvalósítását szolgálja az is, hogy a megrendelői kört nem egy egységes egészként tekintjük, hanem meghatározott, jól szeparálható célcsoportként definiáljuk.

referenciáink