Fémipar

Az Alföld Komplex Kft fejlődése során építőipari megrendeléseinkben egyre több acélszerkezettel találkoztunk, így alkalmazkodnunk kellet a kereslethez.

Ezáltal 2017-ben sikeresen pályáztunk egy lakatosüzem kialakítására. Amelyben helyet kapott többek között egy CNC vezérlésű plazma és lángvágó, egy hidraulikus lemezolló, egy félautomata hidraulikus fémvágó fűrészgép, egy hidraulikus lemezhajlító gép, illetve fémipari esztergapad, csavakompresszor, állványos fúrógép, állványos szalagcsiszoló és köszörűgép, ponthegesztő, hidraulikus cső és zártszelvény hajlító gép, illetve digitális inverteres TIG/MMA és IGBT technológiás CO2/MÍG/MAG hegesztőgépek.

Az acélszerkezet gyártás és szerelés területén szerzett több éves tapasztalatunkat kihasználva vállaljuk:

  • Raktárak
  • Ipari és mezőgazdasági csarnokok
  • Szabadidős és sport létesítmények
  • Középületek, gyorséttermek
  • Lakossági és Önkormányzati projektek

Tervezését, gyártását és szerelését.

Illetve rozsdamentes, alumínium és acél termékek és szerkezetek gyártását, akár sorozatgyártásban is, felületkezelve és festve vagy tüzihorganyozva.

Tevékenységi köreinket és eszközparkunkat igyekszünk folyamatosan bővíteni, ezáltal cégünk jelentősen fejlődik az eredményesség, a szakmai tudás és a szolgáltatásunk színvonalának tekintetében egyaránt. Forgácsoló, lakatos, felületkezelő és hegesztő szakmunkásainkat folyamatos továbbképzésben részesítjük. Hegesztő alkalmazottaink TÜV minősítéssel rendelkeznek.

Kizárólag megbízható beszállítókkal állunk kapcsolatban, ami garanciát jelent a rugalmas anyagbeszerzésre és a kiváló minőségre. 

referenciáink